Biznis
09.12.2021. 17:05
R.E.

"Auto Expo 2021"

Sajam automobila u Kragujevcu - vredi li otići?

automobili, 9. 12. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / NATASA LAZAREVIC

Trinaesti Sajam automobila "Auto Expo 2021" otvoren je u hali Šumadija sajma u Kragujevcu, i to je jedini sajam automobila koji je otvoren ove godine u Srbiji.

Tokom četiri sajamska dana biće predstavljeno više od 15 poznatih automobilskih brendova, kao i pet premijera najnovijih modela automobila marke "Škoda", "Tojota", "Hjundai", "Džip" i "Folksvagen". 

Kako je na svečanom otvaranju Sajma najavio direktor Šumadija sajma Kragujevac Aleksandar Lazović, posetioci mogu da očekuju popuste, kao i povoljne ponude za kupovinu automobila putem lizinga i kredita.

automobili, 9. 12. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / NATASA LAZAREVIC

"Zahvaljujem se svim izlagačima koji su i pred brojnih poteškoća u dogovoru sa Šumadija sajmom uspeli da ove godine izlažu svoje automobile na ovoj manifestaciji. Kroz istoriju grad Kragujevac je u mnogim segmentima težio i uspevao da bude prvi a to možemo videti i po ovom sajmu. Ne da smo samo prvi ove godine već smo i jedini koji su uspeli da organizuju sajam automobila u tekućoj 2021. godini upravo zahvaljujući izlagačima našim dugogodišnjim partnerima i ja imam obavezu da vam se zahvalim", rekao je direktor Šumadija sajma.

Ovogodišnji sajam posetio je i najtrofejniji srpski automobilista Čedomir Brkić, u ulozi člana žirija, koji će tokom četiri sajamska dana ocenjivati i proglasiti najbolji automobil i izlagače na sajamu.

Ponude na sajmu "Auto Expo 2021“ predstavljaju i osiguravajuće kuće, lizing kompanije i auto škole.

automobili, 9. 12. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / NATASA LAZAREVIC

Ove godine prvi put na kragujevačkom Sajmu automobila predstavljeni su i novi modeli motocikala i popularnih kvadova.

Radno vreme sajma je od 10 do 18 časova, a cena ulaznice je 100 dinara uz besplatan parking.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Automobil koji vraća osmeh na lice, slažete se? (VIDEO)
automobil, zastava, jugoslavija

"Stojadin"

21.11.2021. 21:05

Automobil koji vraća osmeh na lice, slažete se? (VIDEO)

Zastava 101, popularni "stojadin" ili "kec", prestao je da se proizvodi 21. novembra 2008. godine, a istog meseca obeležio je i 50. rođendan. Jedan od preostalih primeraka je u rukama Novice Markovića, koji je ujedno i predsednik kluba obožavatelja "stojadina" i čini sve da nekadašnji ponos nacije ne padne u zaborav
Close
Vremenska prognoza
fog
0°C
10.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve