ZDRAVLJE IZNAD PROFITA: Odlučili da s tržišta povuku sva svoja energetska pića

ZDRAVLJE IZNAD PROFITA: Odlučili da s tržišta povuku sva svoja energetska pića


Jednostavno je došao trenutak kada smo u potpunosti morali da odredimo smer našeg preduzeća i naših proizvoda, istakao je čelni čovek firme Radman’s Drink.

Radman’s Drink, proizvođač low calorie napitaka, ovih dana je doneo nesvakidašnju poslovnu odluku. Naime, usled sve više podataka o štetnosti energetskih pića po zdravlje ljudi, odlučili su da potpuno povuku iz prodaje, proizvodnje i s tržišta, sva svoja energetska pića.

Energetska pica 3

“Da, nesvakidašnji potez svakako, međutim jednostavno je došao trenutak kada smo u potpunosti morali da odredimo smer naše firme i naših proizvoda. Sve preostale količine energetskih pića na skladištu odlučili smo da uništimo jer želimo da ostanemo firma koja brine o zdravlju naših kupaca. Na ovaj način želimo da se jasno pozicioniramo kao brend koji stvara nove zdrave trendove”, istakao je čelni čovek Radman’s Drink firme.

Pročitajte još: Radnici se više povređuju u skladištima 

Radman’s Drink je prateći trendove, u startu ponudio zdravu varijantu svojim kupcima. Bave se proizvodnjom napitaka raznih ukusa koji umesto klasičnog šećera, poznatog uništavača zdravlja, u sebi imaju prirodne zaslađivače poput steviol glikozida. Sve arome su prirodne, a sokovi ne sadrže nikakve konzervanse. Osim spomenutih napitaka smanjenih kalorija, Radman’s Drink nudi i prirodnu izvorsku vodu sa Alpa visokog ph faktora od 8,2 koja je puna dobrih minerala, kalcijuma, magnezijuma i kalijuma. Dodatno se akcenat stavlja na ekološku osvešćenost, obzirom da su sva pića pakovana u limenke, a ne u plastične boce.

Energetska pica 4

“Zdravlje je iznad profita. Naši proizvodi su svi low calorie, pazimo na svaki detalj kako bismo u potpunosti ponudili proizvod koji je ukusan i – zdrav. Iako energetska pića beleže veliki porast prodaje, ipak smo odlučili da se odreknemo takvog profita. Ne želimo se uklopiti u nikakve tzv. “poslovne standarde”, ako su ti standardi suprotni onome u što verujemo. A verujemo da je zdravlje ljudi najvažnije”, zaključio je Radman.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar