NOVOGODIŠNJE PREDVIĐANJE DANSKIH BANKARA: Vrednost bitkoina dostiće 60.000 dolara, a onda će ga Rusija i Kina srušiti i uništiti

NOVOGODIŠNJE PREDVIĐANJE DANSKIH BANKARA: Vrednost bitkoina dostiće 60.000 dolara, a onda će ga Rusija i Kina srušiti i uništiti


Danska Sakso banka poznata je po “šokantnim“ novogodišnjim prognozama. Ove godine predviđa da će Rusija i Kina srušiti vrednost bitkoina i prestati da trguju naftom u američkim dolarima.

Banka predviđa da će se vrednost kriptovalute utrostručiti na 60.000 dolara, pri čemu će tržišna kapitalizacija nadmašiti bilion dolara, ali će nakon toga Rusija i Kina zajedničkim snagama napasti bitkoin.

“Rast vrednosti bitkoina i drugih kriptovaluta jedan je od najspektakularnijih fenomena na finansijskim tržištima poslednjih godina. Tokom najvećeg dela 2018. bitkoin će nastaviti da raste, i to mnogo, ali Rusija i Kina će zajedno proizvesti nagli pad kriptovalute”, predviđa danska banka. Zbog toga će njena vrednost do 2019. pasti na 2.000 dolara.

“Kina je već postala daleko najveći uvoznik sirove nafte u svetu i mnogi važni izvoznici – na čelu s Iranom i Rusijom – biće presrećni da trguju u juanima”, predviđa Sakso banka.

Najnoviji podaci pokazuju da je Rusija najveći izvoznik nafte u Kinu.

NE PROPUSTITE:

DR BORISLAV AGAPIJEV: Suština bitkoina je mnogo dublja od onoga što slušamo

SKOČIO ZA 30.000 POSTO: Ripli oterao bitkoin sa trona kriptovaluta

SPECIJALNO ZA EKSPRES IZ SILICIJUMSKE DOLINE: Prateći tragove bitkoina

BITKOIN SE GURA U REZERVE

FORBSOVA ANALIZA STRMOGLAVOG PADA BITKOINA: Ovo je šest mugćih objašnjenja sunovrata kriptovalute

LOŠA SEDMICA ZA NAJPOZNATIJU KRIPTOVALUTU: Bitkoin danas vredi manje od 13.000 dolara

BITKOINI POSTALI OPSESIJA SRBA: U Srbiji 10.000 ljudi trguje ili rudari sa kriptovalutom

KRIPTOVALUTE: Da li je dolar na samrti?

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar