Hronika
16.03.2022. 17:49
Tanjug

Neosnovan predlog

Odbijen zahtev branilaca Belivuka i Miljkovića za izuzeće predsenice veća

sud
Izvor: Shutterstock

Predsednik Višeg suda u Beogradu sudija Aleksandar Stepanović odbio je kao neosnovan predlog branilaca Veljka Belikuka i Marka Miljkovića, koji su oni podržali, za izuzeće predsednika veća sudije Vinke Berahe Nikićević u tom predmetu.

Predsednik Višeg suda u Beogradu sudija Aleksandar Stepanović odbio je kao neosnovan predlog branilaca Veljka Belikuka i Marka Miljkovića, koji su oni podržali, za izuzeće predsednika veća sudije Vinke Berahe Nikićević u tom predmetu, u kom se oni terete kao vođe organizovane kriminalne grupe koja je izvršila niz ubistava i drugih teških krivičnih dela.

Stepanović je 15. marta doneo rešenje kojim se odbija kao neosnovan zahtev advokata Dejana Lazarevića, Marka Jankovića i Nikole Ristovića, kao i okrivljenih Belivuka i Miljkovića od 8. marta za izuzeće predsednika veća sudije Vinke Berahe Nikiaevia od daljeg vršenja sudijske dužnosti u ovom predmetu, precizira se u saopštenju suda.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Odlučeno da li će se Škaljarcima suditi za pokušaj ubistva Belivuka
Pištolj, ubistvo, ubica

Podgorički Viši sud

16.02.2022. 20:05

Odlučeno da li će se Škaljarcima suditi za pokušaj ubistva Belivuka

Nikšićaninu Milu Jovanoviću i navodnim pripadnicima škaljarske kriminalne grupe neće se suditi za pokušaj ubistva Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, odlučio je podgorički Viši sud, ocenjujući da nema mesta optužbi da su izvršili krivično delo - teško ubistvo u pokušaju.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve