Hronika
25.10.2021. 13:01
Tanjug

Beograd

Umesto da im vrati dug, starica pokušala da ih otruje?!

stomak, bolovi, otrov, trovanje
Izvor: Shutterstock

Suđenje Dušanki Todorović (71) zbog optužbi da je otrovom pokušala da ubije dva starija muškarca kojima je dugovala novac, odloženo je u Višem sudu u Beogradu za 14. decembar.

Suđenje je odloženo kako bi stručni savetnik, koga je predložila odbrana, pregledao dokumentaciju prijema oštećenih na VMA, kao i njihove celokupne medicinske kartone i izneo svoje stručno misljenje.

Dušanki Todorović se na teret stavljaju dva krivična dela - teško ubistvo u pokušaju iz koristoljublja i na podmukao način, jer se sumnja da je u novembru 2019. godine većom količinim lekova trovala dvojicu muškaraca iz Železnika da ne bi morala da im vrati novac koji je od njih ranije pozajmila.

Sumnja se da je 1. novembra 2019. D.J. stavila u pasulj nekoliko tableta bromazepama, nakon čega se on onesvestio, a pronašla ga je ćerka, nakon čega je hospitalizovan.

Todorovićeva je, kako se sumnja, sa njim bila u emotivnoj vezi i od njega je pozajmila oko 5.000 evra, ali mu ga nije vraćala iako joj je to tražio.

Drugi pokušaj teškog ubistva trovanja Todorovićeva je izvela 25. novembra 2019. godine. Sumnja se da je u Železniku 79-godišnjem C.B. stavila više tableta bromazepama u piće.

Ovog čoveka pronašao je unuk u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Osveta meštana za ubistvo dece
Kenija

Kenija

15.10.2021. 22:35

Osveta meštana za ubistvo dece

Grupa ljudi ubila je čoveka koji je priznao da je usmrtio 12 dece i koji je pobegao iz pritvora u Keniji, saopštila je policija, pomoćnik oktužnog komesara Kornelijus Niaribai potvrdio je ubistvo.
Close
Vremenska prognoza
light rain
20°C
06.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve