Scena
02.04.2022. 22:35
Beta

Pozorište mladih

April je rezervisan za mlade

Pozorište
Izvor: Shutterstock

Pozorište mladih iz Novog Sada gostovaće u Beogradu početkom aprila, pod sloganom "April u Beogradu Pozorišta mladih", a gostovanje otvaraju 5. aprila mjuziklom "Tri musketara" u režiji Darijana Mihajlovića, koji će izvesti u Pozorištu na Terazijama.

Svoju drugu predstavu, "Deca Paklene pomorandže" u režiji Kokana Mladenovića, ansambl ovog pozorišta igraće 12. aprila u Zvezdara teatru.

"'Tri musketara' su duhovita, zabavna i vrlo poučna predstava, istovremeno scenski nadasve atraktivna, koja govori o važnosti prijateljstva i empatije, o tome da je dobro biti hrabar i samosvojan", navodi se u saopštenju za javnost.
 

Musketare igraju Slobodan Ninković, Aleksa Ilić i Danilo Milovanović, a D'Artanjan je Darko Radojević.

Predstava "Deca Paklene pomorandže", koja je inspirisana kultnim romanom "Paklena pomorandža" Entonija Bardžisa, istražuje izvore, razloge i povode mnogostrukog i raznolikog nasilja među mladima danas.

U predstavi "Deca Paklene pomorandže" igraju Kristina Savkov, Nikolina Vujević, Anica Petrović, Danilo Milovanović, Aleksa Ilić, Darko Radojević, Miloš Macura, Aleksandar Milković, Nenad J. Popović i Stefan Ostojić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Još dve nagrade za "Strahinju Banovića"
Film Strahinja Banović

Festival u Parizu

02.04.2022. 19:25

Još dve nagrade za "Strahinju Banovića"

Na završenom Festivalu evropskog filma u Parizu film Stefana Arsenijevića "Strahinja Banović" osvojio je dve nagrade: specijalno priznanje glavnog žirija i nagradu LUNA za najbolji film, koju dodeljuje mladi žiri.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
12.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve