Scena
23.03.2023. 13:02
R.E.

U 68. godini

Brus Vilis ponovo pred oltarom (VIDEO)

Brus Vilis
Izvor: Shutterstock

Poznati glumac Brus Vilis i njegova supruga Ema Heming Vilis odlučili su da, na desetogodišnjicu venčanja, obnove svoje zavete.

Brusova supruga podelila je na svom Instagram profilu snimak sa ceremonije. Na videu se može videti da su porodica i prijatelji prisustvovali ovom događaju.

"Na 10.godišnjicu našeg venčanja odlučili smo da obnovimo naše zavete na istom mestu na kome smo rekli 'DA' 2009. godine. Srećna sam što smo to uradili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite sa porodicom i prijateljima. To su trenuci i prelepi džepovi uspomena koje možete da čuvate za ceo život. I mi možemo da sačuvamo ta sećanja sigurnima i živima za one koji to možda neće moći", napisala je Ema na svom Instagram profilu.
 

Porodica Brusa Vilisa objavila je krajem februara da je poznatom glumcu dijagnostikovana frontotemporalna demencija, manje od godinu dana nakon što se zbog borbe sa afazijom povukao iz glume.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Bolest je napredovala": Brus Vilis ima specifičan oblik demencije
1

Nova dijagnoza

17.02.2023. 09:05

"Bolest je napredovala": Brus Vilis ima specifičan oblik demencije

Porodica Brusa Vilisa je objavila u četvrtak da je čuvenom glumcu dijagnostikovana frontotemporalna demencija, manje od godinu dana nakon što se povukao iz glume, zbog borbe sa moždanim poremećajem, afazijom.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
25°C
05.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve