Scena
21.09.2022. 20:05
R. E.

Kolarčeva zadužbina

Da li znate kako se sluša koncert, kada se aplaudira i zašto...?

saksofon, muzika
Izvor: Shutterstock

Prvi koncert nakon letnje pauze u okviru ciklusa "Mala škola bontona - Kako se sluša koncert" biće održan u subotu 24. septembra u 11 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

Pošto je septembar rezervisan za festival Belgrade Saxperience, tako i na našem koncertu za najmlađe već tradicionalno nastupaju najperspektivniji mladi saksofonisti iz Bande saksofonista.

Ciklus Kako se sluša koncert/Mala škola bontona, koji se održava poslednje subote u mesecu, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.

Uz njega, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kad se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

Ulaznice, po ceni od 300 dinara, u prodaji su na biletarnici Kolarca.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
28.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve