Scena
23.09.2021. 19:05
Tanjug

Popularno

Da li znate ko je Toma umesto Tome u istoimenom filmu?

mikrofon
Izvor: Shutterstock

Pevač Aco Pejović je u filmu Dragana Bjelogrlića "Toma" otpevao numere popularnog Tome Zdravkovića i kaže da je to za njega bio veliki izazov.

"Ozbiljno iskustvo i jako sam ponosan kako je sve to ispalo", rekao je pevač za Tanjug.

Prema njegovim recima, poziv da radi "Tomu" nije očekivao, jer je mislio da za takve poslove ne zovu pevače koji imaju izgrađeno ime, a saradnja sa kompozitorom filma Željkom Joksimovićem je bila "ozbiljan profi rad", i razumevanje je bilo "na keca".

"Gledati Marića i moj glas slušati... Ja se prepustim filmu i mogu sam sebi da napravim u glavi autopilota da se isključim i doživim film kao da nisam deo toga, da uživam i u glasu i u glumi. Mislim da smo napravili dobru priču i da se to uklopilo kako treba", rekao je Pejović.

Pevač je priznao da je više puta zaplakao gledajući "Tomu" jer je emotivac, pogotovo kad su potresni filmovi sa tužnim sudbinama, a od scena koje su kod muzičara posebno izazvale emocije, izdvaja onu gde se pesma "Ljiljana" peva na način kao nikad do sada.

''Tu je Željko uradio fenomenalnu stvar kad je promenio aranžman i stavio u klavirsku priču...T oma da je živ kad bi čuo mislim da bi bio jako ponosan kako je pesma ispala", ocenio je Pejović.

Kada bi birao Zdravkovićevu pesmu koju najviše voli, Pejović je rekao da je njemu srcu najbliža "Čekaj me, ja ću sigurno doći".

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Toma je naš najbolji film od raspada Jugoslavije"
"Toma"

Radomir Nikolić

21.09.2021. 18:20

"Toma je naš najbolji film od raspada Jugoslavije"

Gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bio je glumac Radomir Nikolić koji je govorio o tome kako je bilo raditi na filmu "Toma" i sa rediteljem Draganom Bjelogrlićem, kako je ušao u lik glumca Zorana Radmilovića i da li ga je neka scena rasplakala.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
07.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve