Scena
28.07.2021. 12:47
R.E.

"Zavolećete ga!"

Dino, welcome to Whitesnake!

Whitesnake, Vajtsnejk, 28. 7. 2021.
Izvor: DPA / AXEL HEIMKEN

Hrvatski muzičar Dino Jelusić pridružio se hard rok bendu Vajtsnejk (Whitesnake), potvrdio je njihov frontmen Dejvid Kaverdejl.

"Apsolutno sam ushićen što mogu poželeti dobrodošlicu ekstremno talentovanom Jelusiću u Vajtsnejk. Pratili smo ga ušima i očima još od kada smo pre dve godine zajedno svirali u Zagrebu. Zavolećete ga!", poručio je Kaverdejl na zvaničnoj strani benda.

Jelusić je pevač i multiinstrumentalista, čiji su glavni instrument klavijature, a svira i bas, gitaru i bubnjeve.

Uz nastupe sa američkim orkestrom Trans Sajbirian (Trans Siberian), Jelušić je svirao i sa Dirti Širli (Dirty Shirley), imao je svoj  bend Animal drajv (Animal Drive), a sarađivao je sa brojnim muzičarima inostrane metal scene.

Kao predstavnik Hrvatske pobedio je 2003. godine na "Dečijoj pesmi Evrovizije".

"Izuzetna mi je čast što sam deo jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Kaverdejla nešto je o čemu svaki pevač i muzičar moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Vajtsnejkom i, kao što mi je sam veliki Kaverdejl rekao, da dam deo svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", izjavio je Jelusić.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Slavni muzičar: Ne sviram tamo gde traže "papire"
Gitara, muzika

Da li se slažete s njim?

23.07.2021. 20:00

Slavni muzičar: Ne sviram tamo gde traže "papire"

Britanska rok legenda Erik Klepton izjavio je da neće nastupati u dvoranama koje od posetilaca traže potvrde o vakcinaciji protiv kovida-19.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve