Scena
16.04.2022. 21:10
R.E./Mashable

Tinder

Evo kako da upoznate ljude koji posećuju iste festivale kao i vi

Koncert
Izvor: Shutterstock

Čini se da je nakon duge pandemijske pauze, ovo leto rezervisano za festivale širom sveta. Ipak, postoji rešenje i za one koji su malo "zakržljali" u socijalnim odnosima.

Aplikacija za upoznvanje, Tinder, vraća opciju "Festival Mode" koja dozvoljava korisncima da vide ko još planira da ide na iste festivale kao i oni, piše Mashable.

Za sada su na spisku festivali širom Evrope: "Lollapalooza" u Stokholmu, Parizu i Berinu, festival "Sonar" u Španiji, "Parookaville" u Nemačkoj, "Sziget" festival u Mađarskoj, "Palmesus" u Norveškoj i dva festivala u Holandiji "Vunzige Deuntjes" i "Milkshake".

Ovi dodaci omogućiće ljudima da bolje upoznaju druge fanove festivala i muzike koju slušaju.

Ipak, kao i sa regularnim upoznavanjem preko aplikacija, potrebno je uvek biti na oprezu, jer prevaranti vrebaju na svakom ćošku.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Boda Ninković: "Danas su na ceni loše vesti"
OPS-FOTO 02.JPG

Intervju

16.04.2022. 07:10

Boda Ninković: "Danas su na ceni loše vesti"

Već četiri decenije jedan je od glumaca koji plene svojom pojavom, talentom i harizmom. Vole ga sve generacije, a njegova gluma je iskrena i uvek je poklon publici. Slobodan Boda Ninković je krajem prošle godine zvanično otišao u zasluženu penziju, ali to nikako ne znači da se odrekao dasaka koje život znače, filmske i televizijske kamere, kao i muzike.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
23.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve