Scena
29.06.2022. 12:46
Promo

Letnje uživanje

Jul u Barutani - poklanjamo ulaznice

Muzički festival, koncert
Izvor: Shutterstock

Ovog vikenda će u Barutani biti super, ali i tokom celog leta. "Ekspres" poklanja besplatne ulaznice!

Petak je rezervisan za Easy Tiger x Blender Party čiji je domaćin Marko Nastić, a specijalni gost Parižanin Dyed Soundorom. Njima će se za DJ pultom pridružiti Vladimir Dragaš i Kid Kimi. 

AUTORI PRVA DVA KOMENTARA ISPOD OVE OBJAVE NA EKSPRES FACEBOOK STRANICI, DOBIĆE PO DVE BESPLATNE ULAZNICE ZA KONCERT U PETAK UVEČE, 1. JULA. ZATO - PIŠITE NAM!
 

Sledeće večeri, u subotu, berlinski producent i lajv izvođač Ben Böhmer nastupiće premijerno u Beogradu. Sa njim će nastupati i IDQ, kojima će ovo biti jedini lajv nastup u našem gradu ove godine, Andrew Meller i Lanna.

Predstavnica berlinskog tehno zvuka SPFDJ prvi put nastupiće u Barutani u subotu 16. jula. 

Talamasca, jedan od najpopularnijih "psytrance" izvođača vraća se u Barutanu u subotu 23. jula. Ovaj pionir "trance" zvuka širom sveta poznat je po lajv nastupima i kao jedan od lidera internacionalne trance scene.

Tradicionalni nastup jednog od veterana elektronske scene Nicka Warrena zakazan je za petak 29. jul. On je  ambasador elektronske muzike. 

Promo
Izvor: Promo

Avgust u Barutani obeležiće heroina berlinske techno scene, vokalista, producent, DJ i vlasnica izdavačke kuće – Ellen Allien, povratak techno legendi Barta Skilsa i Raxona i nastup Agents of Time.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nele Karajlić: Razišli smo se i pre rata
nele karajlić

Intervju

02.01.2022. 07:05

Nele Karajlić: Razišli smo se i pre rata

"Čovek ne odlučuje gde će se roditi, ni kada će se roditi“, kaže jedan od junaka romana "Solunska 28“, Dr Neleta Karajlića. Izvanredna naracija nas je gotovo uverila da je sticaj okolnosti odredio da Sarajevo dobije Nenada Jankovića, a sa njime i duh novog primitivizma, "Nadrealiste“, bend "Zabranjeno pušenje“…
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
02.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve