Scena
09.09.2021. 15:00
R.E.

Poznat i po skandalima

Kad on progovori žene uzdišu (FOTO)

Hju Grant, 9. 9. 2021.
Izvor: EPA / CAROLINE BLUMBERG

Iako puni 61. godinu mnoge žene širom sveta i dalje smatraju da je baš Hju Grant najpoželjniji holivudski glumac. Rođen je 9. septembru u Velikoj Britaniji i niko, pa ni on, nije slutio da će danas nositi ovu titulu.

Studirao je književnost kao stipendista na Oksfordu, a glumačku karijeru započeo je 1989. godine filmom "The Privileged" i to sasvim slučajno. Očigledno da mu se dopalo, s obzirom na to da je nastavio da se bavi glumom. Do kraja devedesetih snimio je više od 20 filmova.

Za ulogu u filmu "Četiri venčanja i sahrana" dobio je "Zlatni globus", a primećen je i u Holivudu, kao i među ženskom publikom. Takođe, u isto vreme je u središte svetske pažnje došao i zbog skandala -  "uhvaćen" je sa prostitutkom u automobilu na parkingu, i zato je završio u pritvoru.

Nakon toga slede filmovi "Devet meseci", "Noting Hil" sa Džulijom Roberts, "Dve nedelje za zaljubljivanje", "Jeste li čuli za Morganove" , "Dnevnik Brižit Džouns" prvi i drugi... 

Osim što je većinom igrao zavodnike, žene kažu da je neodoljiv pre svega zbog svog specifičnog britanskog akcenta. 

Šta vi mislite o tome? 

Pogledajte fotografije: 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Večiti statista koji je bio popularniji i od glavnih glumaca
Film

Predrag Preža Milinković

20.08.2021. 18:44

Večiti statista koji je bio popularniji i od glavnih glumaca

U gotovo svim kultnim filmovima bivše Jugoslavije, kao i u novijim ostvarenjima u Srbiji, pojavljivao se u tek nekoliko scena, samo kao statista, ali je to bilo dovoljno da stekne slavu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
28.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve