Scena
30.09.2019. 17:54
V. M.

KO JE REKAO BINDŽOVANJE? Serije i filmovi koje ne treba propustiti u oktobru

netflix-.jpg

Najbolje uživanje u jeseni? Dobri filmovi, serije, toplo ćebe i čaj... A ovo su popularne serije čije će se premijere ili nastavci emitovati ovog meseca, kao i filmovi koje jedva čekamo da pogledamo.

El Camino: Breaking Bad Movie

Netfliksova svetska premijera dugoočekivanog Breaking Bad filma održaće se 11. oktobra. Ne znamo tačno šta će se dogoditi u El Caminu, ali ono što znamo je da ćemo pratiti događaje nakon finala sezone glavne serije.

https://www.youtube.com/watch?v=1JLUn2DFW4w

Peaky Blinders

Kako je i najavljivano, peta sezona serije Peaky Blinders kreće na Netfliks-u isključivo nakon što završi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sada je potvrđeno da će peta sezona stići na Netfliks samo dan ili dva nakon emitovanja finala u Velikoj Britaniji, tačnije 4. oktobra.

https://www.youtube.com/watch?v=SRE5pZwNyrw

Povezane vesti – BY ORDER OF THE PEAKY BLINDERS: Najbolje epizode kultne serije

Living with Yourself

Slično kao i Sextuplets koji jedan glumac igra više uloga, Netfliks pruža istu priliku Polu Radu. Rad će igrati ulogu Majlsa kog je zamenila druga verzija sebe nakon što je išao na spa tretman. Serija je komedija koju je stvorio Timoti Grinberg koji je stajao iza "The Daily Show" sa Džonom Stjuartom i na male ekrane dolazi 18. oktobra.

https://www.youtube.com/watch?v=5w54yW2Ur50

Povezane vesti - Filmske premijere koje nas očekuju od septembra i oktobra

The Kominsky Method

https://www.youtube.com/watch?v=gaC9npDg-j0

Jedna od najboljih komedija 2018. bila je Kominsky Method, autora Čaka Lora, i publika je sa oduševljenjem dočekala vest da se snima druga sezona. I dalje ćemo gledati Sendija i Normana kako žive u svojim poznim godinama sa prilično mnogo zavoja na putu. Na Netfliks serija dolazi 25. oktobra.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
08.05.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve