Scena
08.12.2021. 15:35
Promo

Taman pred praznike

Sajam knjiga - počelo odbrojavanje...

Sajam knjiga
Izvor: Promo

Oktobar je označio novi simbolični početak normalizacije sajamske delatnosti i na Beogradski sajam vratio atmosferu u kojoj će izlagači i posetioci sa radošću nastaviti da se susreću.

Upravo je uspešno završeno čak pet sajamskih manifestacija, a predstoji premijerno izdanje kulturnog događaja koji bi trebalo da bude svojevrstan omaž velikom i tradicionalnom Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji nije održan već drugu godinu zaredom

Radi se o manifestaciji  "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“ – prodajnoj manifestaciji posvećenoj čitalačkoj publici, koja će se održati na Beogradskom sajmu  od petka, 17. do nedelje 26. decembra u hali 2.

Sajam knjiga
Izvor: Promo

Ljubitelji pisane reči će na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, nastaviti tradiciju i dobiti mogućnost da ostvare nezamenljiv doživljaj - direktan kontakt sa knjigom i autorima. U ponudi izdavača biće nova, premijerna, kao i najaktuelnija izdanja za sve uzraste i doba čitalaca, a pojedini izdavači su najavili  promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

Sajam knjiga
Izvor: Promo

Da bi, kao organizator događaja, Beogradski sajam omogućio da se na sajmu predstavi što veći broj izdavača i trgovaca knjigom i da bi se pružila mogućnost za što širi krug posetilaca, ponuđeni su najpovoljniji uslovi učešća izlagačima i posetiocima.

Posetioci će moći na jednom mestu da sagledaju ovogodišnju domaću izdavačku ponudu učesnika i da, po najpovoljnijim cenama, obnove privatne kolekcije knjiga najnovijim naslovima domaćih  izdavača, i uvek aktuelnim klasicima svetske književnosti.

Okupljanje zaljubljenika u pisanu reč na Beogradskom sajmu ima dugu tradiciju. Ovogodišnja manifestacija pod sloganom "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“ nastoji da podseti čitaoce na emotivan odnos i prema knjizi i prema Sajmu.

Dobre navike i kontakt sa knjigama zadržaćemo prednovogodišnjim susretima u hali 2 Beogradskog sajma, gde će se u carstvu knjiga okupiti najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu.

Uoči praznika obradujmo sebe i svoje najdraže dobrom knjigom, koja se u ovim izazovnim vremenima dokazala kao najbolji prijatelj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tajni hobi Bila Gejtsa
Bil Gejts, 12. 10. 2021.

Korisno i opuštajuće

13.10.2021. 15:18

Tajni hobi Bila Gejtsa

Hobi je veoma važan - ne služi samo da nas relaksira nakon napornog radnog dana, već i da nas nečemu nauči. Dobar primer za to je hobi koji je praktikovao Bil Gejts.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
20°C
30.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve