Saša Baron Koen je u tajnosti snimio nastavak “Borata”

Saša Baron Koen je u tajnosti snimio nastavak “Borata”

EPA/PAUL BUCK


Prošlog meseca, na društvenim mrežama su se pojavili navodi da Saša Baron Koen nešto snima u Los Anđelesu, obučen kao jedan od svojih najdražih likova, a 8. septembra je sajt Collider ekskluzivno potvrdio da je “Borat 2” već snimljen.

Povezane vestiNOVA PRAVILA: Nema Oskara za filmove bez rodne i rasne raznolikosti

Zaplet filma još uvek nije otkriven, kao ni detalji distribucije. Ne zna se da li će se film prikazivati u bioskopima ili će nam biti dostupan preko neke od striming platformi.

Ono malo što znamo je da Borat više nije nepoznati kazahstanski novinar. Javnost sada zna ko je on, pa mora da intervjuiše ljude u tajnosti. Jedan izvor opisuje da to izgleda kao “Koen koji glumi Borata koji glumi Koena”.

EPA/Joerg Carstensen

EPA/Joerg Carstensen

Originalni film iz 2006. godine je doživeo ogroman uspeh, zaradio preko 260 miliona dolara i osvojio nominaciju za Oskara za najbolji adaptirani scenario. Uspeh “Borata” je omogućio Koenu da snimi još dva hit filma, “Bruna” i “Diktatora”, piše Digital Spy.

Povezane vestiPočetak rada bioskopa uz prve blokbastere “Novi mutanti” i “Mulan” od 3. i 10. septembra

U međuvremenu, 2019. godine, Saša Baron Koen je prihvatio jednu od svojih retkih ozbiljnih uloga u Netfliksovoj mini seriji “Špijun”, zasnovanoj na istinitoj priči. Pre toga, 2018. godine je snimio “Ko je Amerika?”, satiričnu seriju o američkoj politici koja je imala samo jednu sezonu.

EPA/ARMANDO ARORIZO

EPA/ARMANDO ARORIZO

On je ispričao zašto je bilo nemoguće napraviti još epizoda. “Tokom snimanja prve sezone smo se oslonili na činjenicu da se više od decenije nisam prerušio zbog neke uloge pa niko nije posumnjao da sam to ja. U tome je problem. Morao bih da čekam još deset godina da bi mi tako nešto ponovo uspelo”, objasnio je Koen.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar