Scena
21.01.2022. 20:05
Tanjug

"Čikago" mjuzikl

Sloboda Mićalović poslednji put u ulozi Roksi Hart

sloboda mićalović 21. 1. 2022.
Izvor: ANSA / CLAUDIO ONORATI

Pozorište na Terazijama najavilo je da će u nedelju, 23. januara, biti jubilarno 300. izvođenje mjuzikla "Čikago", koje će biti i poslednje za glumicu Slobodu Mićalović.

"Mjuzikl ''Čikago'' u režiji Kokana Mladenovića premijerno je izveden u Pozorištu na Terazijama 2006. godine. Punih 15 godina mjuzikl se izvodi na najvišem nivou i ispunjava sva očekivanja koja publika ima nakon sjajne kritike koja ga prati od prvog izvođenja", kaže se u saopštenju.

Iz Pozorišta na Terazijama podsećaju da je "Čikago"  jedan od najpopularnijih brodvejskih mjuzikala u kome se prepliću strast, požuda, spletke, ubistva, šou biznis i potkupljive sudije i advokati, a na satiričan način govori o Americi iz vremena burnih dvadesetih godina prošlog veka.

Kako je saopšteno, Mićalović je "na nadahnut,kreativan i upečatljiv način oživela lik Roksi Hart i koju je publika Pozorišta na Terazijama volela i sigurno će je još dugo pamtiti i prepričavati".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mirjana Karanović: Na scenu će sada izaći Petrija bez rezova, kadrova, montaže...
Petrijin venac

Intervju

15.10.2021. 10:14

Mirjana Karanović: Na scenu će sada izaći Petrija bez rezova, kadrova, montaže...

"Petrija spada u moje važnije uloge koje su me obogatile kao ženu, kao ljudsko biće, obogatile me nekim mislima o životu. I to je ono što smo nas dve želele da izdvojimo – njeno shvatanje života, vitalnost te žene, jednostavnost sa kojom prihvata stvari i nosi se sa njima. Ona se bori protiv nečega da bi se izborila za nešto do čega joj je stalo."
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
29.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve