Scena
17.08.2022. 06:30
R.E.

Barutana

Vodimo vas na tehno vikend - delimo besplatne ulaznice - pišite nam!

Žurka
Izvor: Shutterstock

Predstojeći vikend u Barutani obeležiće legende techno žanra – heroina berlinske techno scene Ellen Allien i povratak Drumcode izvođača – Barta Skilsa i Raxona.

Techno vizionarka i jedna od najpoznatijih umetnica svoje generacije, vokalista, producent, DJ i vlasnica izdavačke kuće, Ellen Allien, nastupiće u Barutani ovog petka, uz sjajnu lokalnu podršku u sastavu Mihajlo i Aleksandar Ivković b2b Mita Concrete, koji spremaju specijalan vinyl set.

Predstavnici Beyerove Drumcode izdavačke kuće, popularni holandski producent i DJ Bart Skils i egipatski DJ Raxon vraćaju se u Beograd u subotu, kada će se naći na bini Barutane zajedno sa Ilijom Đokovicem, lokalnim talentom sa internacionalnom karijerom.

Ekspres i Barutana Vam poklanjaju dva puta po dve besplatne ulaznice za subotu uveče, 20. avgust. Pišite nam ispod ove objave na Ekspres Facebook profilu - dvoje najbržih će dobiti karte.

Do kraja avgusta u Barutani će nastupiti planetarno popularni dvojac, vodeći svetski live act izvođači i jedni od predvodnika melodic techno žanra – Agents Of Time i predstavnici psy trance scene Bizzare Contact, Volcano i Stryker.

Septembar je rezervisan za gostovanje enigmatičnog Freda P-ja, poznatog po svojim katarzičnim i spiritualnim setovima, nastupe legendi drum’n’bass žanra DJ Marky-ja, MC GQ-ja i DJ Patifa, dok na zatvaranje devete sezone stiže progressive legenda i tvorac All Day I Dream koncepta – Lee Burridge.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision- i Gigs Tixa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nele Karajlić: Razišli smo se i pre rata
nele karajlić

Intervju

02.01.2022. 07:05

Nele Karajlić: Razišli smo se i pre rata

"Čovek ne odlučuje gde će se roditi, ni kada će se roditi“, kaže jedan od junaka romana "Solunska 28“, Dr Neleta Karajlića. Izvanredna naracija nas je gotovo uverila da je sticaj okolnosti odredio da Sarajevo dobije Nenada Jankovića, a sa njime i duh novog primitivizma, "Nadrealiste“, bend "Zabranjeno pušenje“…
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve