Sport
26.05.2023. 09:04
Beta

Dupla kruna

Aleksandar Pešić: "Ostvario sam svoj san"

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da je osvajanjem "duple krune" ostvario san, koji je upotpunjen sa dva postignuta gola.

"U prvom mandatu u Zvezdi nisam uspeo da osvojim 'duplu krunu', ali mi se sad san ostvario, uz to sam postigao dva gola u finalu, tako da mi je puno srce. Hvala navijačima, pravim zvezdašima koji nas podržavaju i kad je dobro i kad igramo malo slabije, znaju da nas istrpe. Nadam se da im mi to vratimo na lep način, a pobedu i golove bih posvetio porodici", rekao je Pešić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu u Kupu Srbije, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" u finalu savladali Čukarički sa 2:1.

Zvezdi je ovo 27. titula u Kupu i treća uzastopna "dupla kruna" (titule u prvenstvu i Kupu).

Pešić je istakao da je sa dva gola u 61. i 76. minutu odgovorio kritičarima.

"Bitna dva gola, nema šta. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način. Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe", zaključio je Pešić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Junajted osigurao plasman u Ligu šampiona
Fudbal

Fudbal

26.05.2023. 08:52

Junajted osigurao plasman u Ligu šampiona

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu Čelsi sa 4:1, u zaostaloj utakmici 32. kola Premijer lige.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
11.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve