Sport
24.01.2022. 16:00
R.E.

Evropsko prvenstvo

Aršini nisu isti za sve... Karabatić igra iako je pozitivan na koronu

Nikola karabatić
Izvor: MTI / Zsolt Szigetvary

Evropsko prvenstvo u rukometu obeležio je veliko broj slučajeva koronavirusa, zbog čega mnoge reprezentacije nisu mogle da igraju u najjačim sastavima.

Međutim, pravila očigledno nisu ista za sve. Slučaj Nikole Karabatića podigao je veliku prašinu i još jednom nas doveo u situaciju da se zapitamo koliko cela situacija oko korone i sporta ima smisla

Naime, reprezentativac Francuske i jedan od najboljih rukometaša sveta igrao je pozitivan na koronavirus meč protiv Islanda, a izaći će na teren i na meč protiv Crne Gore.

Karabatić je pozitivan nalaz dobio posle meča sa Holandijom.

Međutim, zbog činjenice da je francuski as preležao koronu u decembru, lekari su procenili da ima dovoljan broj antitela i da ne predstavlja opasnost po druge igrače?!

Karabatić je dobio dozvolu da igra prtiv Crne Gore i na taj način će postati prvi rukometaš na turniru koji će igrati u trenutku kada je pozitivan na koronavirus. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kažnjen rukometaš koji je pljunuo navijače
Marko Lasica, 16. 1. 2022.

Marko Lasica

16.01.2022. 21:15

Kažnjen rukometaš koji je pljunuo navijače

Disciplinska komisija Evropske rukometne federacije (EHF) kaznila je reprezentativca Crne Gore Marka Lasicu zbog incidenta nakon meča sa Severnom Makedonijom.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve