Sport
30.10.2023. 09:04
R.E./RTS

Kapiten

Bogdan Bogdanović o tome da li će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre
Izvor: Shutterstock

Bogdanović je upisao 17 poena i šest asistencija u pobedi Atlante nad Milvokijem 127:110 u NBA ligi.

Pobeda je utoliko značajnija zato što se Milvoki smatra jednim od favorita za prvo mesto u Istočnoj konferenciji NBA lige.

Atlanta naredni duel igra protiv Minesote za manje od 24 sata na domaćem terenu.

"To je NBA, idemo sad kući, letimo kući, daj Bože da stignemo pre 12, da legnem pre 1 i da sutra budem koliko toliko odmoran za tu utakmicu", naveo je Bogdanović.
 

Uspomene sa Mundobasketa i planovi za Olimpijske igre u Parizu

Kapiten reprezentacije Srbije prisetio se na kratko i detalja sa Mundobasketa gde su "orlovi" osvojili srebrnu medalju.

"Bilo je lepo, tek će to kroz vreme dobiti na značaju. Lepo leto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ, to je najvažnije, nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono što je najbitnije. Mislim da je bila dobra hemija, dobro druženje", istakao je kapiten Srbije za RTS.
 

Bogdanović je rekao da su se igrači koji nisu bili sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu redovno javljali i pratili utakmice nacionalnog tima, a posebno je naglasio da će biti deo selekcije za Olimpijske igre naredne godine ukoliko zdravstveno bude dobro.

"Iskreno nismo još pričali, malo smo pričali to sa Takijem (Dragan Tarlać, direktor reprezentacije) i Karijem (Svetislav Pešić, selektor), ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve