Sport
19.05.2022. 12:30
R.E.

Beograd

Final four Euroleague 2022: Zatvaranje ulica, izmene u saobraćaju

košarka
Izvor: Shutterstock

Zbog održavanja "Final four Euroleague 2022" u Beogradskoj areni, od četvrtak do nedelje biće zatvorene pojedine ulice na Novom Begoradu i izmenjene trase pojedinih linija gradskog prevoza.

Povodom najvećeg evropskog košarkaškog takmičenja Evrolige očekuje se da u Beograd dođe oko 18.000 navijača koji će navijati za Efes i Olimpijakos, koji se sastaju u prvom polufinalnom meču.

"Prodate su sve karte, a najviše stranaca u Beograd će doći iz Grčke - skoro Grka, skoro 9.000", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da su procene da će grad Beograd zaraditi oko 22 miliona evra direktno od navijača, a da će ukupna zarada biti oko 25 miliona evra.

Povodom "Final four Euroleague 2022" u Beogradskoj areni od 19. do 21. maja, doći će do zatvaranja sledećih ulica: 

Španskih boraca (deo od kružnog toka u visini Bulevara Аrsenija Čarnojevića do Bulevara Zorana Đinđića – smer ka Bulevaru Mihajla Pupina).

Bulevar Zorana Đinđića (deo od Španskih boraca do Аntifašističke borbe – oba smera).

Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

Vozila sa linija 70 i 74 u smeru ka ulici Bulevar Mihajla Pupina će saobraćati ulicama Bulevar Аrsenije Čarnojevića, Omladinskih brigada, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom;

Vozila za linije 17 u smeru ka terminusu „Zemun (Gornji grad)“ će saobraćati ulicama Bulevar Аrsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom. U smeru ka terminusu „Konjarnik“ će saobraćati ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Španskih boraca, Bulevar Аrsenija Černojevića i dalje redovnom trasom.

Vozila za linije 68 u oba smera će saobraćati ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Аntifašističke borbe, Bulevar Mihajla Pupina, Španskih boraca, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom, stoji u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Građani ovog dela Novog Beograd dobili su obaveštenje da svoja vozila preparkiraju. Vozila koja ostanu parkirana na parking mestima u navedenim ulicama 18. maja će biti pažljivo premeštena uz asistenciju Parking servisa shodno prijavi šireg javnog skupa koja je dostavljena nadležnoj instituciji.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Treneri – brend srpske košarke
Partizan v Cibona-Aba League Season 2021-2022

Blistava prošlost

23.04.2022. 09:10

Treneri – brend srpske košarke

Da li je Srbija i dalje zemlja košarke? Za mnoge jeste, ali postoje i oni koji tvrde suprotno, odnosno da to više nije. Ko je u pravu? Brojke poređane u statističke kolone možda mogu da otklone ovu dilemu? I ne samo ovu. Vratimo se za trenutak u blistavu prošlost.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve