Sport
06.09.2023. 15:05
Beta

Svi na stadion

FSS: Školarci, podržite "orlove" protiv Mađarske

1
Izvor: fss

Fudbalski savez Srbije (FSS) pozvao je osnovce da dođu na stadion "Rajko Mitić" u što većem broju i podrže nacionalni tim u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske.

"Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. Igrač 'orlova' i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu", naveo je FSS u saopštenju.

FSS je poziv uputio svim školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od sedam do 14 godina, kao i osnovnim školama širom Srbije.

Kako je naveo FSS, na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. "Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu", dodaje se.

FSS je naveo da volonteri Saveza sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Utakmica je na programu sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksi: Svim snagama na Mađarsku
piksi, ATA, 4.9.2023.

Kvalifikacije za Euro

04.09.2023. 13:33

Piksi: Svim snagama na Mađarsku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da ekipu očekuju važne utakmice protiv Mađarske i Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i da je važno iskoristiti svaku šansu za osvajanje bodova koji će odvesti ekipu na takmičenje u Nemačkoj 2024. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve