Sport
05.05.2022. 09:55
Beta

Pep Gvardiola

"Fudbal je nepredvidiv"

Pep Gvardiola
Izvor: EFE / JUANJO MARTIN

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da njegova ekipa "jednostavno" nije bila "dovoljno dobra" da bi se plasirala u finale Lige šampiona.

Siti je u revanš meču polufinala poražen u gostima od Real Madrida sa 1:3, i eliminisan ukupnim rezultatom 5:6.

"Bili smo blizu, ali na kraju nismo uspeli. Odigrali smo lošije prvo poluvreme, ali nismo bili kažnjeni. Nakon što smo postigli gol bili smo bolji. Pronašli smo svoj ritam i igrači su se osećali prijatno na terenu, ali nismo izdržali do kraja", rekao je Gvardiola, a preneo BBC.
Pep Gvardiola
Izvor: EFE / BALLESTEROS
 

Real je do preokreta stigao golovima Rodriga u sudijskoj nadoknadi vremena, a prolaz dalje je obezbedio golom Benzeme iz penala u prvom produžetku.

"Fudbal je nepredvidiv. Pred kraj meča Real je zaigrao sa dosta igrača ispred i u našem šesnaestercu. Nismo najbolje odgovorili na to. Nismo se snašli, i moramo to da prihvatimo. Nismo dobro odigrali, ali to je i normalno u polufinalu. Igrači osećaju veliki pritisak", rekao je Gvardiola.
 

Mančester siti se okreće Premijer ligi i nastavlja borbu sa Liverpulom za šampionsku titulu. Trenutno Siti ima bod prednosti u odnosu na Liverpul, a do kraja šampionata ostalo je još četiri kola da se odigra.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Gvardiola: Najveća greška koju igrači prave...
Pep Gvardiola, 1. 3. 2022.

Trener Mančestera

01.03.2022. 16:50

Gvardiola: Najveća greška koju igrači prave...

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola savetovao je veznog igrača Džeka Griliša da ne sluša kritike, uprkos lošim nastupima od kada je došao u taj klub.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
17.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve