Sport
23.10.2022. 19:10
Beta

Real Madrid

Kad Karlo Anćeloti kaže: "Ovo je možda i najbolja ekipa koju sam trenirao"

Karlo Anćeloti
Izvor: EFE / JAVIER LIZON

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je sastav koji sada ima na raspolaganju u španskom klubu možda i najbolja ekipa koju je predvodio u karijeri.

"Ovo je ekipa koju je uživanje trenirati pošto svi poštuju odluke koje donosim i ne izazivaju nikakve probleme. Ovo je jedna od najboljih ekipa, ako ne i najbolja, koju sam ikada predvodio", rekao je Anćeloti novinarima posle pobede protiv Sevilje, preneo je sajt Gol.
 

Real je sinoć pobedio Sevilju na svom terenu sa 3:1 i ostao jedina neporažena ekipa u Primeri ove sezone. Real je prvi na tabeli sa 31 bodom i ima šest bodova više i utakmicu više od drugoplasirane Barselone.

Utakmicu je propustio najbolji strelac ekipe i osvajač Zlatne lopte Karim Benzema zbog povrede, ali je Anćeloti rekao da će se francuski napadač vratiti narednog vikenda na teren.

Real je ove sezone neporažen, a jedino nije pobedio Osasunu u prvenstvu i Šahtjor u Ligi šampiona.

Real se već plasirao u osminu finala Lige šampiona, a u utorak igra protiv Lajpciga u Nemačkoj. U slučaju pobede ili remija Real će osvojiti prvo mesto u grupi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida: Ovaj Mbape nije onaj Mbape...
Mbape

Florentino Peres

16.06.2022. 15:28

Predsednik Real Madrida: Ovaj Mbape nije onaj Mbape...

Predsednik Real Madrida Florentino Peres rekao je da je fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape popustio pod političkim i ekonomskim pritiscima i obnovio ugovor sa francuskim klubom.
Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve