Sport
12.08.2022. 10:04
Beta

Šta se, zapravo, dogodilo

Kapiten i golman Partizana o "nasilnom skidanju dresova"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Kapiten i golman Partizana, Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović saopštili su da nisu tačni navodi pojedinih medija su navijači "maltretirali" fudbalere crno-belih posle utakmice protiv kiparskog AEK-a i da su im "nasilno skidali dresove".

"Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova", naveli su Urošević i Stevanović.

"Ovakim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", dodali su oni.

Fudbaleri Partizana odigrali su u četvratk uveče u Humskoj nerešeno 2:2 sa AEK-om iz Larnake i tako, posle poraza od 1:2 u prvom meču, ostali bez plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa.

Umesto za plasman u Ligu Evropa, crno-beli će se sada boriti za plasman u Ligu konferencija a protivnik će im biti malteški Hamrun.

Odmah posle te utakmice pojedini mediji su objavili i da je trener Ilija Stolica smenjen, ali još nema i zvanične potvrde te informacije. Stolica se nije pojavio na konferenciji za novinare posle meča.

Fudbaleri Partizana, koji su loše počeli novu sezonu u Super ligi Srbije, u nedelju će gostovati ekipi Mladost GAT u okviru šestog kola domaćeg šampionata.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U Partizanu nikad dosadno: Vučelić odgovorio Mijailoviću
Partizan

Fudbalski klub

02.08.2022. 14:37

U Partizanu nikad dosadno: Vučelić odgovorio Mijailoviću

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da su u klubu zabrinuti rezultatima u prvenstvu, ali da nema haosa ni propasti kako je to naveo predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović, za koga je rekao da ne može da deli lekcije jer nema adekvatne rezultate.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve