Sport
18.11.2022. 14:37
Beta/AP

Sporni intervju

Mančester junajted i Kristijano Ronaldo: Drama se nastavlja

Ronaldo
Izvor: LUSA / ANTONIO PEDRO SANTOS

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je da je preduzeo "odgovarajuće korake" kao odgovor na kontroverzni intervju svog fudbalera Kristijana Ronalda.

Pravni tim premijerligaškog kluba čekao je da pregleda ceo 90-minutni intervju koji je Ronaldo dao novinaru Pirsu Morganu, u kome je oštro kritikovao trenera Erika ten Haga, saigrače i vlasnike kluba.

"Mančester junajted je pokrenuo odgovarajuće korake kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda. Nećemo davati dalje komentare dok se ovaj proces ne završi", navodi se u saopštenju kluba sa Old Traforda.
 

Ronaldo je sa reprezentacijom Portugala u Kataru, gde će peti put igrati na Svetskom prvenstvu.

On je u intervjuu, izmedju ostalog, rekao da mu u klubu nisu verovali kada je rekao da mu je ćerka bolesna, da vlasnike ne zanimaju rezultati i da ne poštuje trenera Ten Haga. Optužio je upravu da je želela da ga otera sa Old Traforda i rekao da se oseća izdanim.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ronaldo ustao sa klupe i otišao, trener kaže: "Pozabaviću se time"
1

Mančester junajted

20.10.2022. 10:04

Ronaldo ustao sa klupe i otišao, trener kaže: "Pozabaviću se time"

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je da će se "pozabaviti" fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koji je pre završetka utakmice protiv Totenhema napustio klupu i ušao u tunel koji vodi ka svlačionici.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
16°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve