Sport
19.02.2023. 16:23
Beta

Dokumentarac na Berlinalu

Beker se zahvalio Đokoviću na podršci: "Postali smo porodica"

1
Izvor: Beta / Invision / Joel C Ryan

Nekadašnji najbolji teniser sveta Boris Beker zahvalio se u nedelju srpskom teniseru Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u zatvoru u Britaniji, i dodao da Đokovića smatra "verovatno najboljim igračem svih vremena".

Tokom predstavljanja dokumentarca na Berlinskom filmskom festivalu o njegovim igračkim uspesima i teškoćama na koje je naišao nakon karijere, bivši nemački teniser je otkrio da je Đoković uvek bio uz njega.

"Đoković je postao član porodice. Znate da smo imali dugogodišnju profesionalnu saradnju i da smo je prekinuli 2016. Ali smo uvek ostali bliski, a posebno tokom mog pritvora. On me je podržavao i podržavao je moju porodicu", izjavio je Beker.

Beker je bio Đokovićev trener od 2013. do 2016. godine. Đoković je tada osvojio šest grend slem titula, a do sada ukupno 22.

Đoković u tom dokumentarcu, ističe kako je od Bekera dobio "mentalnu snagu" neophodnu za igru pod pritiskom.

"Veoma sam ponosan na činjenicu da je verovatno jedan od najvećih igrača svih vremena deo priče o meni", izjavio je Beker.
 

Beker je proveo 30 meseci u zatvoru u Britaniji zbog kršenja pravila o bankrotu prikrivanjem imovine od oko 3,1 milion dolara kako bi izbegao plaćanje dugova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kralj se vratio na presto
1

ATP lista

30.01.2023. 12:30

Kralj se vratio na presto

Srpski teniser Novak Đoković zvanično je ponovo prvi na ATP listi, čime je započeo svoju 374. nedelju na čelnoj poziciji svetskog tenisa.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve