Sport
14.02.2022. 19:05
R.E./Tanjug

Fudbalska groznica

Počinje nokaut faza Lige šampiona: Ovi nas mečevi očekuju

Pehar lige šampiona
Izvor: Shutterstock

Duel Pari Sen Žermena i Real Madrida otvoriće nokaut fazu Lige šampiona. Derbi osmine finala LŠ biće prava sportska poslastica za sve zaljubljenike u fudbal.

Slavni španski klub, rekorder po broju šampionska titula, biće najbolji test za ekipu Maurisija Poketina, koja predvođena Lionelom Mesijem, Kilijanom Mbapeom i Nejmarom ne krije ambiciju da osvoji prvi trofej u istoriji.

Prošlogodišnji finalista, lider Premijer lige Mančester Siti, gostuje Sportingu iz Lisabona, dok je u sredu na programu spektaklu u Milanu između Intera i Liverpula, odnosno gostovanje Bajerna u Salcburgu.

Naredne nedelje branilac trofeja Čelsi dočekuje Lil, Juventus sa Dušanom Vlahovićem gostuje Viljarealu, Atletiko Madrid dočekuje Mančester sa Kristijanom Ronaldom, a Dušan Tadić predvodiće Ajaks u Lisabonu protiv Benfike.

Revanš mečevi igraju se u martu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Transferi koji su obeležili zimski prelazni rok
Dušan vlahović

Ukoliko ste propustili

01.02.2022. 10:45

Transferi koji su obeležili zimski prelazni rok

Gotova je još jedna fudbalska piajaca. Možda zimski prelazni rok nisu obeležile "transfer-bombe", ali daleko od toga da nije bilo zanimljivo. Najaktivniji su, kao po običaju, bili klubovi u ligama "petice".

Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve