Sport
26.03.2022. 12:39
R.E.

Loše vesti

Siniša Mihajlović mora ponovo u bolnicu

Siniša Mihajlović, 26. 3. 2022.
Izvor: ANSA / PAOLO MAGNI

Siniša Mihajlović je sopštio da će biti ponovo hospitalizovan zbog nove runde lečenja od leukemije. "Ova bolest je zaista hrabra kad je rešila da se vrati i da se bori sa mnom", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je u julu 2019. godine otkrio da mu je dijagnostifikovana leukemija, a nakon tri kruga hemoterapije i transplantacije koštane srži potpuno se oporavio. 

On je dodao da će početkom sledeće nedelje "uzeti malo slobodnog vremena" i da će biti primljen u bolnicu.

"Znam da sam u dobrim rukama. Za razliku od pre dve i po godine, sada sam mirniji. Znam šta treba da uradim, a i situacija je drugačija. Nadam se da će biti brzo. Daću sve od sebe da to bude još brže, ali ću morati da propustim nekoliko utakmica", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je naveo da je siguran da ga igrači neće izneveriti.

"Boriću se sa njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Molim i navijače da ih podrže i pomognu. Uskoro se vraćam", poručio je Mihajlović, koji je trener Bolonje od januara 2019. godine.

Bolonja trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Serije A, a protivnici u narednim utakmicama izabranicima Siniše Mihajlovića biće Milan, Sampdorija i Juventus.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srpski fudbal i "ubistva trenera s predumišljajem" 
trener, pištaljka

Srpski fudbal

25.03.2022. 22:10

Srpski fudbal i "ubistva trenera s predumišljajem" 

Fudbalska opservatorija instituta u Nojšatelu, između ostalog detaljno analizira koliko nacionalni šampionati „troše“ trenera u toku jedne sezone. Na uzorku od januara 2015. do decembra 2019. Srbija je sa prosekom od 6,2 trenera po klubu bila peta u Evropi.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
21°C
08.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve