Sport
02.09.2022. 11:15
Beta

Fudbal

Super liga: Raspored utakmica

utakmica, fudbal, navijači
Izvor: Shutterstock

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Mladosti GAT odigraće u subotu premijerni meč 10. kola Super lige Srbije.

Niški tim će na svom terenu pokušati da dođe do treće pobede u prvenstvu, dok novosadska ekipa želi da prekine niz od šest uzastopnih poraza. Meč na stadionu "Čair" počinje u 18.00.

Dva sata kasnije u Subotici igraju Spartak i Napredak. Spartak je 10. na tabeli Super lige Srbije, dok je kruševački tim 14.

Nedeljni program od 18.00 otvaraju Kolubara i Partizan, odnosno Vojvodina i Voždovac.

Duel u Lazarevcu Kolubara dočekuje kao sedmoplasirana, dok Partizan posle nerešenog rezultata u "večitom" derbiju (1:1) zauzima osmo mesto, sa dva meča manje.

U Novom Sadu će meč odigrati ekipe koje se nalaze na vrhu tabele. Beogradski klub je treći sa 17 bodova, a Vojvodina uz utakmicu manje zauzima četvrto mesto sa bodom manje.

Aktuelni prvak Srbije će zaključiti nedeljni program utakmicom na stadionu "Rajko Mitić" protiv TSC-a. Crvena zvezda je vodeća sa 19 bodova iz sedam utakmica, a klub iz Bačke Topole je peti sa tri boda manje, uz dve utakmice više.

Prvi meč u ponedeljak igra se u Kragujevcu, gde će domaći Radnički od 16.00 dočekati Novi Pazar. Novi Pazar zauzima drugo mesto i pokušaće da dođe do sedme vezane pobede, dok Radnički koji se nalazi na 11. mestu želi da prekine seriju od dva uzastopna poraza.

Od 18.00 igraju se poslednje dve utakmice 10. kola Super lige Srbije. Šestoplasirani Čukarički gostovaće Radniku u Surdulici, ekipi koja zauzima poslednje 16. mesto sa tri boda.

U isto vreme Mladost će u Lučanima dočekati Javor. Tim iz Ivanjice je deveti sa 11 bodova, a Mladost se sa šest bodova nalazi na 13. mestu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ste spremni da "bindžujete" sportski sadržaj?
Sport

Septembar je mesec sporta

30.08.2022. 07:05

Da li ste spremni da "bindžujete" sportski sadržaj?

Zaljubljenici u sport, da li vam je ikada prošlo kroz glavu kako biste voleli da se uvalite u svoj kauč i bindžujete omiljeni sadržaj mesec dana? Ukoliko jeste, imamo dobru vest za vas. Septembar vam donosi toliko sportskog sadržaja da ćete najzad moći da ispunite svoj san.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve