Sport
17.08.2021. 13:11
Tanjug

Saša Ilić

Vreme je za trenerske vode: Legenda Partizana ima novi klub

Saša Ilić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić novi je trener Čukaričkog, saopštio je danas klub sa Banovog brda.

Ilić je potpisao ugovor na dve godine, a na klupi će naslediti Dragana Ðorđevića, koji je juče sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

"Novi trener je Saša Ilić, legenda Partizana, kojem su počast odali i Zvezdini navijači. Znamo vrlo dobro kako se oprostio od fudbala, imao je veliku karijeru. Što se tiče trenerskog posla, ima iskustvo rada u mlađim reprezentativnim kategorijama, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu Srbije", izjavio je sportski direktor Vladimir Matijašević za sajt kluba.

Možda ima malo rizika, Sale je tek počeo trenersku karijeru, ali njegova i vizija njegovog stručnog štaba se poklapa sa vizijom Čukaričkog, naveo je Matijašević.

"Brzo smo postigli dogovor. Ciljevi kluba ostaju isti, plasman u Evropu, forsiranje mladih igrača, a od Ilića očekujemo da malo ubrza tim, da napravi lepršaviju igru", poručio je Matijašević.

Promocija Saše Ilića na Banovom brdu održaće se u sredu od 15.30 sati, dok će debi na klupi imati narednog vikenda protiv Radničkog u Kragujevcu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve