Sport
19.12.2021. 13:51
Tanjug/R.E.

Fudbal

Zašto Milan Borjan želi da ode iz Zvezde

Milan Borjan, 19. 12. 2021.
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan neće dobiti dozvoli da ove zime napusti ekipu, jer ima ugovor do 2023. godine, uprkos njegovoj želji da promeni sredinu, rečeno je Tanjugu iz kluba.

"Borjan ima ugovor do 2023. godine, on nam je potreban u borbi za titulu i u nastavku takmičenja u Ligi Evrope", navode iz Zvezde.

Borjan je na Instagramu potvrdio medijske spekulacije da želi da ode iz Zvezde.

Prema nezvaničnim informacijama, golman Crvene zvezde i reprezentacije Kanade ima ponudu iz američke MLS lige.

"U medijima je izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže", napisao je Borjan.

On je dodao da su razlozi da se povuče mnogo dublji i konkretniji.

"Ako bude potrebe, u nekom trenutku podeliću sa vama i to jer su navijači Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu", zaključio je Borjan.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ni navijanje Đokovića i Pospišila nije pomoglo: Zvezda izgubila (FOTO, VIDEO)
novak đoković, 14. 12. 2021.

Evroliga

14.12.2021. 21:43

Ni navijanje Đokovića i Pospišila nije pomoglo: Zvezda izgubila (FOTO, VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u utorak uveče od Barselone rezultatom 69:76. U publici tokom meča u sali "Aleksandar Nikolić", bio je i teniser Novak Đoković i to u društvu Vaseka Pospišila.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve