Svet
04.05.2023. 13:48
Beta

Dečak zapretio

Nov slučaj agresije u školi: "Biće nezapamćen masakr u Bihaću"

škola, učionica, prazna učionica
Izvor: Shutterstock

Mladić iz Bihaća A.Z. zapretio je u četvrtak putem društvenih mreža da se sprema da izvede napad, nalik onom u Beogradu, navodeći da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi u Bihaću.

"Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene. Onako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste svi znali da me osuđujete i izbegavate, zbog toga će da bude teror", napisao je.

Mešovita srednja škola Bihać, čiji je A.Z. bivši učenik, saopštila je da su nadležni organi na vreme regaovali i da nema mesta za paniku.

"Obaveštavamo sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog objave našeg bivšeg učenika A.Z. nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa ovlašćenjima", navodi se u saopštenju.
 

Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu u oružanom napadu 13-godišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Šestoro učenika i nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić govorio o najvećoj tragediji u savremenoj Srbiji i predložio mere
1

"Ne pamtimo veću tugu"

03.05.2023. 19:05

Vučić govorio o najvećoj tragediji u savremenoj Srbiji i predložio mere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zbog višestrukog ubistva u beogradskog osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jedan od najtežih dana u savremenoj istoriji Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve