Svet
12.01.2018. 15:44
R.E./Sputnjik

SKUPO PLATILI ZA NAPAD: Ruski SPECNAZ eliminisao teroriste koji su dronovima napali avio -bazu Hmejmim u Siriji

dron-3.jpg

Ruske specijalne snage su tokom specijalne operacije u Siriji likvidirale grupu diverzanata koji su 31. decembra napala avio-bazu Hmejmim, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„U završnoj etapi operacije ruske specijalne snage utvrdile su mesto na kojem se nalazila grupa diverzanata kod zapadne granice provincije Idlib. Kada su teroristi stigli u objekat iz kojeg su nameravali da se prebace u minibus, cela diverziona grupa je likvidirana visokopreciznom municijom 'krasnopolj'“, navedeno je u saopštenju.

U operaciji su angažovani sve snage i sredstva višestepenog sistema ruske vojno-obaveštajne službe u Siriji, navedeno je u saopštenju.

Ruska vojno-obaveštajna služba je u provinciji Idlib pronašla i mesto na kojem su teroristi čuvali bespilotne letelice namenjene za napad.

Skladište besplilotnih letelica je takođe uništeno.

NE PROPUSTITE:

NOVI POKUŠAJ NAPADA NA RUSKU BAZU HMEJMIM U SIRIJI: Teroristi u napad poslali 13 dronova, PVO sistem Pancir oborio 7, a 6 prizemljeno i zarobljeno

ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA DŽIHADISTA NA RUSKU VOJNU BAZU U SIRIJI: Vojni analitičar i ruski list objavili informacije i slike, usledio udar kremaljskih botova i Putinovih fanova

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve