Vesti
28.02.2024. 14:45
Beta

Vučić najavio

Evo kada se donosi odluka o formiranju vlasti u Beogradu

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u petak popodne razgovarati sa čelnicima Srpske napredne stranke (SNS) o tome da li će u Beogradu biti formirana nova vladajuća koalicija na ponovljenoj konstitutivnoj sednici, ili će biti organizovani novi izbori.

"Ako nemate puni legitimitet, nema razloga da se ne ide ponovo na izbore. Ali oni imaju vlast u stranci (SNS), oni donose odluke i hvala im na tome što su me pitali", izjavio je Vučić novinarima u Tirani.

Vučić je rekao da su predstavnici stranke u kojoj je do nedavno bio predsednik "od juče navalili" da se formira vlast u Beogradu i da tvrde da za to imaju većinu odbornika.

"Ja sam im obećao da ću u petak popodne da pričam sa njima o tome. Sutra imam kao gosta predsednika Centralnoafričke Republike, imaćemo i večeru. U petak imam puno obaveza, ali u petak popodne ćemo razgovarati, pa ću vas obavestiti", rekao je on.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić nastavio konsultacije: Evo šta kaže Pastor
1

Sastanak u Predsedništvu

27.02.2024. 13:29

Vučić nastavio konsultacije: Evo šta kaže Pastor

Lider Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor je izjavio da na današanjim konsultacijama s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o mandataru nove vlade nisu razgovarali o funkcijama koje bi ta stranka želela u vlasti, jer Vučić više nije predsednik Srpske napredne stranke (SNS).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve