Vesti
25.02.2024. 12:15
Beta

Ana Brnabić

"Ovo je GUBLJENJE VREMENA, treba formirati vlast u Beogradu"

ana brnabić
Izvor: Shutterstock

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da bi najbolje rešenje za krizu u Beogradu nakon izbora 17. decembra prošle godine bilo da se "formira vlast jer će se u suprotnom bespotrebno izgubiti najmanje šest meseci".

Ona je istakla da je "vreme dragoceno i da ga nemamo za gubljenje, pogotovo ako se zna da bi na tim novim izborima rezultati bili gotovo identični onima od decembra prošle godine".

"Iako rezultati istraživanja javnog mnjenja pokazuju da bi rezultati novih izbora bili gotovo identični decembarskim, lično smatram da bi lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ostvarila ubedljivu pobedu i da bi mogla samostalno da formira vlast", podvukla je Brnabić za TV "Prva".

Ona je dodala da, koliko je njoj poznato, prvi put se dešava da opozicija u nekoj zemlji od stranaca traži međunarodnu istragu i izmišlja kako bi ta istraga trebalo da izgleda.

"Traže, ne samo ukidanje suvereniteta, već i potpuno suspendovanje institucija sve do Skupštine, ali i zakona naše zemlje", objasnila je Brnabić zaključujući, da "koliko je njoj poznato, tako nešto se prvi put dešava."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve