Vesti
05.07.2023. 20:12
R. E.

Lepe vesti za penzionere

Besplatni letnji programi za starije Beograđane

joga, penzioneri, starost
Izvor: Shutterstock

Radna jedinica Dnevni centri i klubovi za starije organizuje tokom jula i avgusta "Letnji program za starije sugrađane" u cilju podsticanja na aktivno i zdravo korišćenje slobodnog vremena, saopšteno je iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu. 

Rekreativni, edukativni i kulturni sadržaji letnjeg programa osmišljeni su na principima "naučite nešto novo", "družite se", "budite fizički aktivni" i "razonodite se".

Sadržaji su besplatni i promotivni, otvoreni za sve starije sugrađane koji žele da se upoznaju sa dobrobitima usluga mreže dnevnih centara i klubova za starija lica koje Grad Beograd razvija od 1973. godine.

U ponudi "Letnjeg programa" su raznovrsne aktivnosti: taj-či, rekreativno hodanje, nagradni turnir u stonom tenisu, karaoke, radionica mozaika od papira, "linijski ples", nagradno ekipno takmičenje u višeboju (pločice, alke i pikado), preneo je Beoinfo.

Učešće u programima se ostvaruje prijavljivanjem na broj telefona 062/8065-406.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Koje će sve popuste doneti penzionerska kartica
Penzioneri

Siniša Mali

15.03.2023. 10:04

Koje će sve popuste doneti penzionerska kartica

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će penzionerske kartice, za koje je danas počelo prijavljivanje u svim filijalama PIO Fonda u Srbiji, omogućiti popuste u prodavnicama, restoranima, banjama, salonima, kao i povoljnije zdravstvene preglede.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve