Vesti
11.02.2024. 14:35
R.E.

Branimir Nestorović

"Treba ponoviti izbore u Beogradu"

Branimir Nestorović, ATA
Izvor: ATAIMAGES / Antonio Ahel

Narodni poslanik "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da smatra da treba ponoviti beogradske izbore i ocenio da bi na tim izborima predstavnici dela opozicije prošli katastrofalno.

"Treba ponoviti izbore u Beogradu. Treba da izgube. Ovaj put će katastrofalno izgubiti. Time će se izbiti jedan argument njima iz ruke koji kažu da imaju. Mene su optuživali da sam rekao da su izbori regularni, a mi nemamo dokaze da su izbori bili neregularni. Ono što smo mi videli na izbornim mestima jeste da nije bilo skoro nikakve nepravilnosti. Ja nemam razloga da branim ikoga, ni jednu ni drugu stranu. Oni su potpisali zapisnike", istakao je on.

Na pitanje da li će "podići ruke" kada se bude glasalo na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, Nestorović je na TV Prva rekao da neće, a misli da će situacija na toj sednici biti "još gora nego u Skupštini Srbije".

Poručio je i da će biti konstruktivna opozicija.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Skupština Srbije: Da li je moguć dijalog vlasti i opozicije
Skupština, Parlament

Mnogo buke…

09.02.2024. 15:11

Skupština Srbije: Da li je moguć dijalog vlasti i opozicije

Protest opozicije, transparenti, zvižduci, odgovor vladajuće koalicije, polaganje zakletve u različito vreme i na različitim mestima... Sve se to odigralo u nepunih sat vremena, koliko je i trajala konstitutivna sednica na kojoj su potvrđeni mandati narodnih poslanika 14. saziva Skupštine Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve