“ĐILAS JE MOJA DESNA RUKA” Vučić: Sve što je trebalo da obavi, obavio je

“ĐILAS JE MOJA DESNA RUKA” Vučić: Sve što je trebalo da obavi, obavio je

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neka bog politički poživi Dragana Ðilasa, jer će Srbija imati vladu pristojnih ljudi, pošto dok postoji Ðilas niko neće moći da je ugrozi.

Vučić je, u izjavi za TV Pink u Sočiju, kazao da je lično srećan što je Ðilas uspeo da napravi u partijskom smislu razdor u DS, ali odbacuje tvrdnje da on stoji iza toga.

“Ja sam se verovatno negde u pauzi svih susreta bavio DS-om, ali da jesam sve bih ovako uradio. Navijao sam za Ðilasa iz sve snage da ih pobedi, rasturi, skloni i to je u redu. Dragan Ðilas je moja desna ruka. Sve što je trebalo da obavi obavio je”, ironično je kazao.

Na izjavu Ðilasa da pojedini članovi vlade Srbije više ne postoje u političkom smislu, Vučić je rekao da verovatno niko ne postoji, i da su svi postali taoci njihove gluposti i ludosti.

Beograd, 2. decembra 2019. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic rekao je danas da Srbija zeli otvaranje novih poglavlja u pristupnim pregovorima, ali I jasniju situaciju sta zemlje EU vide kao buducnost Zapadnog Balkana. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

“Prozirni smo i jedva da se vidimo, ali moramo da se borimo za svoju zemlju. Neka on postoji, neka ga bog politički i ljudski poživi, Srbiji će biti dobro jer će imati vladu pristojnih ljudi, a sve dok u opoziciji postoji Ðilas neće moći niko da je ugrozi”, objasnio je on.

Poveyane vesti – VUČIĆ: Siguran sam da će Veber čuti “fantastične ideje” o KiM od Obradovića i Đilasa

Povodom izjava jednog ruskog novinara koji povezuje njegovu bolest sa špijunskom aferom, a i pisanje jednog medija da je taj novinar dolazio kod njega i tražio formiranje vlade sa Ðilasom, Vučić je kazao da, nažalost, što se prvog tiče, nije završio u bolnici zbog špijuna ili novinara već sopstvene bolesti.

“O ljudima koji to dovode u pitanje najbolje govori koliko njihova mržnja moze daleko da ide”, konstatovao je on.

Vučić je ukazao da je video večeras informacije o tome da mu je nuđena vlada sa Ðilasom i dodao da bi, da mu je nuđeno da uđe u vladu sa Ðilasom, Jeremićem, Obradovićem, i Ðorđevićem, makar na godinu dana, na to negativno reagovao.

Potvrdio je da je ruski novinar bio u Predsedništvu kod njega, i da o tome postoji službena beleška, ali da ne želi da iznosi šta je tačno govorio.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

“Svakom ko bi govorio da formiram vladu sa onima koji su opljačkali državu, koji otkupljuju, dok su na vlasti, sekunde od državne televizije, a onda ih prepordaju duplo skuplje, i onda mi sole pamet, sa takvima niti hoću, niti me je interesovalo. Bolje da nemam nikakvu vlast. Šta bi trebalo mozda da kradem sekunde sa njima i pljačkam firme”, upitao je Vučić.

“Nije Obradović Hegel da ga svaki dan komentarišem”

Nije Boško Obradović ni Lajbnic, ni Gurvič ni Hegel, da bih komentarisao svaki dan, istakao je Aleksandar Vučić.

On je tako odgovorio na pitanje o navodima lidera Dveri da, zbog skupova podrške građana predsedniku Vučiću u Nišu, a zatim u Kruševcu, opozicija na neki način propada, zbog čega poziva građane i predstavnike opozicije da što više izlaze na proteste.

Vučić je odbacio tvrdnje opozicije da se vlasnik Jovanjice, koji je uhapšen nakon što je na tom poljoprivrednom dobru otkrivena plantaža marihuane, čuo telefonom sa njegovim bratom Andrejom, što je demantovao i ministar policije Nebojša Stefanović.

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

“Znali ste to od početka. Znali su su svi. Niti ga je video, niti čuo, niti zna o čemu se radi”, rekao je Vučić za TV Pink.

Povezane vesti – Lukašenko: Podrška Srbiji na svim nivoima; Vučić: Jedan od retkih pravih prijatelja

Kako kaže, opozicija više ne zna šta da kaže, da izgovara takve stvari.

“Mi uhapsili sve te ljude. Oni kažu – ne to su policajci sami. Čekajte…To znači da nije bas takva diktatura, da mi ne upravljamo policijom. Dogovorite se šta više pričate”, rekao je Vučić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar