Vesti
04.12.2021. 15:49
Tanjug

Aleksandar Vučić

"Došao sam da slušam i rešimo bar deo problema"

Aleksandar Vučić
Izvor: FOTO TANJUG / MILOS MILIVOJEVIC

Nisam došao da držim bilo kakve govore, već da pričam sa meštanima o problemima I vidimo da li možemo da ih rešimo, poručio je u Gornjim Nedeljicama predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je, u obraćanju ispred porte crkve kazao da mu je drago što vidi ljude iz 12 sela i poručio da želi da čuje svaku njihovu primedbu, brigu.
 

"Za neku ćemo pronaći odgovor, za neku ne. Važno je da razgovaramo i pokušamo da resavamo. Čim vas je toliko došlo vidim kolika je zabrinutost", naglasio je on.
 

Vučić je istakao da neće da se kada je reč o problemu Rio Tinta dodvorava bilo kome, kao što se i ne plaši bilo koga, i podsetio da je pozvao i one koji su uvek bili najglasniji u protestu da dođu na ovaj razgovor, a da je njihov izbor hoće li.

"Ovde sam da odgovaram na pitanja. Želeo sam da održim ova razgovor u školi u Draginjcu, ali mi je rečeno da je bolje u crkvenom domu. Hoću da razgovaramo, da analiziramo svaki problem i pokušamo da dođemo bad do nekih rešenja", ponovio je on.

Aleksandar Vučić, 1. 12. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / JADRANKA ILIC

Vučić je kazao da je čuo i od onih koji nemaju ništa protiv njega da pogleda kako izgleda ova kotlina, kako ide od Korenite do Draginjca, što je shvatio kao poruku.

"Nisam došao da se politički preganjam s bilo kim. Vi ste me birali da budem predsednik i moj posao je da vas čujem, slušam i odgovorim na sva pitanja“, ponovio je Vučić.

Ukazao je da je doveo svoje ljude koji imaju sve podatke da sve zapišu te zamolio zbog prostora da uđu u grupama u crkvenu salu.

Istakao je da je uveren da će se pitanja odnositi pre svega na rudnik, ali je spreman i da odgovara na pitanja vezano za puteve, od Strpnice, Zlatine, kao i o pitanji gasa, i mnogim drugma.
 

"Moj posao je da budem ovde zbog vas. Hvala što ste došli, zajednički ćemo sigurno bar deo problema rešiti“, zaključio je u obraćanju pred sastanak sa građanima.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Rio Tinto i projekat "Jadar": O čemu se, zapravo, radi
baterija

Osnovni model

03.08.2021. 17:00

Rio Tinto i projekat "Jadar": O čemu se, zapravo, radi

Kompanija „Rio Tinto“ opredelila je 2,4 milijarde američkih dolara za izgradnju rudnika i postrojenja za preradu litijum-borata za projekat „Jadar“ u Loznici.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
07.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve