Vesti
16.07.2022. 14:35

SNS

Goran Vesić o tome da li će biti ministar

1
Izvor: Beta/BEOINFO

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da ne zna da li će biti ministar u budućoj Vladi i da će to odlučiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mandatar.

"Kada se završe konsultacije, Vučić će utvrditi da li postoji parlamentarna većina, a postoji, onda će mandat poveriti onome za koga smatra da je najbolji za to", objasnio je Vesić za TV Pink.

On je rekao da će predsedništvo SNS-a odlučiti da li će deo Vlade da bude još neka stranka.

"Na nivou Beograda smo u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije, a moguće da ćemo mi (SNS) želeti da imamo što više stranaka uz sebe. Videćemo, predsedništvo će odlučiti", rekao je Vesić.

Takođe je rekao da su i ministar finansija Siniša Mali, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučevic i premijerka Ana Brnabić zaslužili da budu predsednici Vlade i da su pokazali da su sposobni da obavljaju tu funkciju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Goran Vesić o lažnim bombama u Beogradu...
Policija

"Specijalni rat"

17.05.2022. 09:26

Goran Vesić o lažnim bombama u Beogradu...

"Jasno je koji su bili ciljevi. Prvo deca jer smo najosetljiviji na njih i to izaziva najveću paniku, potom mostovi i na kraju vodovod, od čega zavisi funkcionisanje grada. Hvala bogu, sve te dojave su bile lažne", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić povodom dojava o bombama u Beoradu u ponedeljak.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve