Vesti
28.11.2023. 10:25
R.E.

Elektroprivreda Srbije

Produžen rok za popust na oktobarske račune za struju

Elektroprivreda Srbije, račun za struju
Izvor: Shutterstock

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je do 30. novembra produžila rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar 2023. godine, navodeći da, iako se situacija sa dostavom računa normalizovala, na taj način želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust od pet odsto za redovno plaćanje.

Iz EPS-a podsećaju da je građanima na raspolaganju i portal "Uvid u račun" (https://portal.eps.rs/), koji je namenjen svim kupcima na garantovanom snabdevanju, a koji je pokrenut 1. novembra i rezultat je modernizacije i unapređenja poslovnog sistema te kompanije.

"Ovaj portal omogućava brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje bez odlaska u poštu ili banku, i tu mogućnost do sada je iskoristilo više od 242.000 korisnika", ističe se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Pošta" štrajkuje, računi kasne...šta će biti s popustima?
knjigovotstvo, računanje

Problem redovnih platiša

15.11.2023. 09:28

"Pošta" štrajkuje, računi kasne...šta će biti s popustima?

Kašnjenje oktobarskih računa zbog radnika "Pošte" donosi sa sobom logično pitanje za redovne platiše, hoće li biti produženi rokovi za popuste?
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve