Vesti
10.06.2021. 12:43
Tanjug

Dragan Marković Palma

"Prijavio sam se sam, niko ne treba da me brani"

Dragan Marković Palma
Izvor: TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković rekao je, odgovarajući na pitanje novinara da li je predsednik Srbije došao u Jagodinu da ga brani, da njega ne treba niko da brani, pošto je porodičan čovek i domaćin.

"Sada pitate predsednika da li naše zajedničko pojavljivanje znači da me on brani - ne treba niko da me brani, sam sam se prijavio, ja sam domaćin i porodičan čovek. Oni (Ðilas i Tepićka) su mene izabrali mene, jer kada govorim u parlamentu to ima doređenu težinu, a ništa ružno nisam privatno pitao Ðilasa", kazao je Marković odgovarajući na pitanja novinara posle otvaranja fabrike nemačke kompanije Fišer u Jagodini.

On je dodao da će zamoliti Ivu Ðilas, bivšu ženu Dragana Ðilasa, da pokrene Fondaciju "Iva Ðilas - zaštita svih žena u Srbji", jer je Ðilas pretukao nju i njenog oca i pretio da će joj odrubiti glavu.

Poručio je novinaru N1 koji mu je postavio pitanje da pita svoje urednike da li je tačno da je pristao na TV duel sa Ðilasom i Tepićkom, ali da je to otkazano zato što su to druge dve strane odbile.

"To je sve laž (o podvođenju devojaka i maloletnica u Jagodini), da je tačno već bi podigli krivičnu prijavu, ali nisu i već sam se sam prijavio", naglasio je Marković.

Kaže da su Ðilas i Tepićka odbili i da idu zajedno sa njim na poligraf, zbog čega ih je sada ponovo ih pozvao da to urade.

Marković je dodao da su ga optuživali da su na njegovom 50. rođendanu bile neke devojke, iako je na toj proslavi bilo 250 gostiju, sa celom njegovom porodicom.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dragan Marković Palma dao iskaz u policiji
Političar dragan marković Palma

U Jagodini

13.05.2021. 17:53

Dragan Marković Palma dao iskaz u policiji

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodine Dragan Marković Palma dao je iskaz u policiji u Jagodini.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve