Vesti
09.10.2021. 13:21
Tanjug

Aleksandar Vučić

SNS: Skupština stranke pomerena za tri nedelje

SNS, 9. 10. 2021.
Izvor: EPA / KOCA SULEJMANOVIĆ

Predsedništvo SNS donelo je odluku da za 20 dana pomeri održavnje Skupštine stranke, saopštio je nakon sednice tog tela predsednik Aleksandar Vučić.

Skupština stranke, umesto između 21. i 24.oktobra, biće održana od 11. do 14. novembra.

Kao razloge za odlaganje, naveo je loše brojeve zbog korona virusa i želje stranke da ne ugrozi zdravlje bilo koga, jer, kako je rekao, veruju da će u roku od pet nedelja od danas, epidemiološka situacija biti povoljnija.

Takođe, Vučić je istakao da u SNS žele dodatno da rade na programskim dokumentima, jer su uvereni da će SNS budućnosti imati najveću ulgou u oblikovanju života građana i zemlje.

“Želimo da pred građane izađemo ne sa demoagoškim floskulama, već sa programom I planom do 2030. godine, vrednostima i pricipima za koje se zalažemo”, rekao je Vučić.

Dodao je da će SNS u međuvremenu obeležiti i godišnjicu od osnivanja i stranačku slavu, ali da su u želji da zaštite ljude pomerili skupštinu.

Vučić je rekao i da će Skupština SNS trajati četiri dana, od 11. do 14.novembra, a 13. novembra biće donošene odluke.

“Imamo 4.000 delegata koji će odlučuvati o najvažnijim stranačkim funkcijama. To će biti u Hali sportova, ali ćemo zatim imati veliki skup koji će značiti i početak primene novog plana i programa, ali i predtsavljanje novi ljudi, u Areni, verovano istog dana”, rekao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Belivuk nije član SNS"
Veljko Belivuk

Aleksandar Vučić

27.07.2021. 13:52

"Belivuk nije član SNS"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Veljko Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, kaže, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve