Vesti
09.10.2021. 13:13
Tanjug

"Razgovarali smo"

Vučić o Stefanoviću: Unutar SNS-a su demokratski odnosi

Aleksandar Vučić, 9. 10. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je pre sastanka Predsedništva SNS razgovarao u svom kabinetu sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem, ali da mu ne pada na pamet dakomentariše njegov odnos sa Vladimirom Ðukanovićem.

Vučić je to rekao u odgovoru na pitanje o odnosima ministra Stefanovića i njegovog stranačkog kolege i poslanika SNS Vladimira Ðukanovića i istakao da je "stranka na čijem je čelu pripada onim političkim subjektima koja preuzimaju odgovornost u značajnim istorijskim trenucima, guraju zemlju napred poput buldožera i u kojoj ne moraju svi članovi da imaju iste ideološke stavove".

Jedni, kaže, misli da zemlja mora da bude apsolutno nezavisna, vojno neutralna, da rukovodstvo samostalno donosi odluke, dok drugi misle drugačije.

To su, ističe predsendik, demokratski odnosi unutar stranke.

"SNS ima politiku, a naši odnosi su demokratski za razliku od opozicije gde je od jedne (DS) stranke nastalo 17 stranaka samo zbog lične netrpeljivosti, a politiku nema nijedna", naveo je Vučić.

SNS se trudi da ima politiku, a lični odnosi, to su demokratski odnosi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučelić: Ne bi bilo logično da Stefanović ostane ministar
Nebojša Stefanović

"Postoje dve mogućnosti"

18.05.2021. 10:50

Vučelić: Ne bi bilo logično da Stefanović ostane ministar

Za one koji pažljivo prate dešavanja u SNS-u, ovo sa Nebojšom Stefanovićem nije nikakvo iznenađenje, s obzirom na to da mi koji se bavimo time znamo da tu postoje problemi, od prisluškivanja na dalje, izjavio je glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve