Vesti
31.05.2022. 10:19
R.E.

MUP

Treba vam pasoš, lična karta? Imamo dobre vesti...

šalter
Izvor: Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova uvelo je više termina i radno vreme šaltera za izdavanje ličnih dokumenata nedeljom zbog povećanog interesovanja građana pred sezonu letnjih godišnjih odmora.

U saopštenju MUP podseća da od 29. maja, nedeljom od 8.00 do 15 časova, građani mogu zakazati termin elektronskim putem ili ličnim dolaskom, ali i izvaditi lična dokumenta u policijskoj stanici Novi Beograd u "SIV-u 3", sedišti za upravne poslove u Ljermontovoj i u Novom Sadu u upravi Bulevaru oslobođenja.

Građani će od 5. juna 2022. godine nedeljom od 7.30 do 15.30 moći da podnesu zahtev za izdavanje ličnih dokumenata u policijskim upravama u Nišu, u MК Filip Кljajić (Ulica vojvode Tankosića) i u Кragujevcu, na Trgu slobode.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata i to u policijskim upravama i stanicama u Кragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pažnja! Lažni oglasi za smeštaj u Grčkoj
odmor

Internet prevare

28.04.2022. 15:05

Pažnja! Lažni oglasi za smeštaj u Grčkoj

Letovanja obično predstavljaju vreme za relaksaciju i skupljanje energije pa nije ni čudo da se u takvim situacijama spusti gard, a prevaranti samo to čekaju! Tako se već javljaju ljudi koji su prevareni za smeštaj u Grčkoj.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve