Vesti
02.07.2022. 09:48
Beta

"Sigurno je da..."

Vulin o tome da li će biti ambasador

gs
Izvor: Beta/MUP SRBIJE

Lider Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin negirao je medijske navode da će biti ambasador.

"Sigurno je da neću biti ambasador u bilo kakvoj zemlji", rekao je Vulin za Televiziju Pink.
 

Upitan vidi li sebe u novoj Vladi Srbiji, on je rekao da će predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić doneti odluku o novoj vladi.
 

"Ja sam tu potpuno nevažan, ako ćemo sačuvati politiku vojne neutralnosti, neuvođenja sankcija Rusiji, čuvanja Republike Srpske... ja glasam za tu vladu sa obe ruke a da li ću ja biti (u njoj) to je potpuno nebitno", rekao je on.
 

Napomenuo je da će Vučić imati njegovu podršku, bez obzira da li će biti u novoj vladi ili ne. 

"Ne bih video nikakav problem da ne budem u novoj vladi samo ukoliko sačuva ovakve pozicije kao i do sada, a Vučić ima moju podršku bio ja ili ne u novoj vladi, zato što je jedini slobodni državnik u Evropi", rekao je Vulin.

Pojedini mediji su ranije objavili, pozivajući se na nezvanična saznanja, da bi Vulin mogao da bude ambasador Srbije u Kini.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vulin o Belivuku: "Broj ubistava je daleko veći"
policija, ubistvo, pucnjava

Počinje suđenje

13.06.2022. 12:05

Vulin o Belivuku: "Broj ubistava je daleko veći"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je povodom suđenja Veljku Belivuku i ostalim okrivljenim članovima njegove kriminalne grupe, da "zna da je broj ubistava (koja su počinili) daleko veći" od broja koji im se trenutno stavlja na teret.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve