Život
06.04.2022. 13:52
Promo

Ulična umetnost

Beograd dobio prvi oslikani bilbord u Srbiji

Smoki bilbord 1
Izvor: Promo

Neodoljivi i svima omiljeni flips Smoki, ove godine proslavlja svoj pedeseti rođendan. Kao neizostavni deo svih kućnih okupljanja, društvenih dešavanja, školskih dana i saputnik na svim putovanjima, legendarni Smoki decenijama važi za jednu od omiljenih grickalica.

Povodom velikog jubileja, Smoki je odlučio da verne potrošače obraduje kampanjom koja slavi uličnu umetnost i avanturistički duh. Kao brend koji povezuje čitav region i sve generacije i slavi različitosti, Smoki je okupio poznate ulične umetnike, grafiti majstore iz zemalja okruženja, koji su glavni protagonosti i učesniku u oslikavanju Smoki celebration pakovanja.

Jedan od artista, Janko, poznatiji kao Junk84 je u Beogradu, na nesvakidašnji način predstavio njegov spontani karakter.

Umesto uobičajenog bilborda koji se nalazi u Bulevaru Mihajla Pupina, preko puta TC Ušće, osvanuo je prvi street art bilbord ručno oslikan sprejevima naočigled svih prolaznika.

Smoki bilbord
Izvor: Promo

Svi koji su se zatekli na lokaciji, mogli su uživo da isprate kreiranje prvog bilborda ove vrste, baziranog na uličnoj umetnosti i veštinama karakterističnim za grafiti stvaraoce.

Spoj nespojivog je ono za šta se Smoki zalaže, a još jednom je pokazao i da ide, barem u korak, ako ne i ispred svog vremena, i da u svemu vidi inspiraciju. Kao što je i najavio, čuveni Smoki slavi čitave godine i zato budite spremni za mnogobrojna iznenađenja, a do tada uživajte u slavljeničkim pakovanjima jer sa njima – nema greške!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sve što niste znali o najpopularnijoj grickalici
Grickalice

Zdravo i ukusno

19.01.2022. 09:05

Sve što niste znali o najpopularnijoj grickalici

Da li postoji neko ko ne voli kokice? Ova grickalica je mnogima omiljena, a malo je poznato da nije samo ukusna već i dobra za naše zdravlje.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
21.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve