Život
14.08.2021. 07:00
R.E.

Horoskop

Idealan vikend za Lava, Raka, Vagu…

opuštanje
Izvor: Shutterstock

Ne volimo svi na isti način da provodimo slobodne dane. Pogledajte...

Ovan

"Imam neki posao da završim“, često ćete čuti od Ovna u subotu i nedelju. Oni, jednostavno, vole da rade i ne smeta im ako i tokom vikenda završavaju poslovne obaveze.

Bik

"Hajde da se opustimo, malo“, reći će vam Bik još u petak, jer je stvarno željan odmora, ali će se već u subotu predomisliti ako mu samo predložite neku akciju u vidu spremanja kuće, putovanja, druženja sa prijateljima…

Blizanci

"Samo me pusti da spavam“, moli vas Blizanac u subotu ujutru, u subotu u podne, zatim u nedelju ujutru, u nedelju oko ručka…

Rak

"Pravim ručak za familiju“, presrećan je Rak što napokon ima vremena da okupi pod svojim krovom sve članove familije, da čuje šta ko radi tokom nedelje i kakvi su porodični planovi za budućnost.

Lav

"Ugodiću sebi“, reče Lav i nastavi da se izležava u postelji uz omiljenu knjigu i doručak, razmišljajući u kom luksuznom restoranu bi moglo da se ruča, kao i koju haljinu će obući za večernji izlazak.

piknik, druženje
Izvor: Shutterstock

Devica

"Popraviću ogradu, ofarbaću kuhinju, a onda ću da skoknem do muzeja“, plan je vrednice Device koja ne zna šta bi pre tokom vikenda. Mada, u svemu tome uvek nađu vremena i da se opuste u toploj kadi uz knjigu…

Vaga

"Koji koncert je večeras“, pitaće vas Vaga prvog dana vikenda jer ne želi da propusti kulturne događaje u gradu, ali tek nakon što se posveti sebi i svojoj lepoti: malo pedikir, malo frizer, malo masaža...

Škorpija

"Sve dolazi u obzir“, fleksibilna je Škorpija, samo ako joj "ne stanete na rep“. Može leškarenje, a super je i putovanje. Žurka baš ako mora. Šoping? Odlična ideja!

putovanja
Izvor: Shutterstock

Strelac

"Pakuj se!“, narediće vam Strelac kojem nikada nije dosta putovanja, maka to bilo i do susedne opštine. Samo da se nešto dešava i da nije dosadno.

Jarac

"Ako nema ko da radi ovog vikenda – ja ću“, ponudiće se vredni Jarac kojem ništa ne pada teško osim kritike kada mu proradi inat pa "neće ni ono što sam hoće“.

Vodolija

"Gde je žurka, gde je svirka?“, veselo će se za vikend spremiti Vodolija. Zapravo, neće se ni spremiti jer je za provod rođena. Još ako je u najavi zaljubljivanje, udvaranje, provod u dvoje – biće to vikend za pamćenje.

Ribe

"Niko me ne razume, čak ni vikendom“, uzdahnuće zamišljeno Ribe i prepustiti se svom večnom osećanju zapostavljenosti. Knjiga je često njihov najbolji prijatelj tokom vikenda, kao i slične aktivnosti koje im omogućavaju da budu sami i ćutljivi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
26.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve